Programma 2021

29 juli 2021 - 19u30

The Dirty Daddies

Muziek aan het Kasteel opent gegarandeerd met een feest om U tegen te zeggen!

Ze hebben al meer dan 500 shows achter hun kiezen en na hun doortocht van vorig jaar is het quasi onmogelijk dat je nog nooit van hen gehoord hebt! Ze verkochten reeds meermaals de AFAS Live Arena helemaal uit. Daarnaast waren ze al te gast in meerdere tv-programma’s in Nederland. Daar liggen ook hun roots maar voor een geweldig feestje in België steken ze graag de grens over!

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

5 augustus 2021 - 19u30

Domino

Terug van eigenlijk nooit echt weg geweest van de parkavonden in Malle: DOMINO!

Ze waren vele jaren een vaste waarde op Muziek aan het Kasteel. Na een pauze vorig jaar, waar me maar één ding hoorden “Komt Domino niet terug?”, konden we dan ook niet anders dan ze dit jaar weer op de affiche te plaatsen! Domino bestond jaren uit 3 muzikanten die verspreid onder het publiek verschillende hits brachten. Dit jaar gooien ze het roer helemaal om en zorgen ze voor nog meer entertainment, verrassingen en genot voor jullie! Ze komen met maar liefst 8 muzikanten en entertainers naar Malle en zullen een onvergetelijke show brengen die voor iedereen een unieke ervaring belooft te zijn!

12 augustus 2021 - 19u30

Onder voorbehoud

19 augustus 2021 - 19u30

Onder voorbehoud

26 augustus 2021 - 19u30

Cleymans & Van Geel

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken.

Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op. Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met Cleymans & Van Geel Hoewel de interne roep naar eigen muziek de laatste jaren steeds luider en luider klonk, was er altijd wel weer een reden om er niet aan toe te geven.

Maar nu brengt het duo Cleymans & Van Geel een allereerste album uit met eigen songs. Omdat het tijd werd. Omdat Jelle en Jonas al lang genoeg “Ik wil je” hebben gezongen. En omdat ze er gewoon belachelijk veel zin in hebben. Op 6 november 2019 verscheen de debuutsingle Aan de liefde ten onder als opstap voor de full-cd die in het voorjaar van 2020 uitgebracht werd.  Deze zomer zullen ze dus niet enkel covers brengen maar ook hun eigen nummers! Geen nood als je tegen dan hun nummers nog niet kent, ze zullen een repertoire brengen waar iedereen zich in zal kunnen vinden!