AVONDPROGRAMMA vanaf 19u30

     28 juli     

THE DIRTY DADDIES

foto 2

Na hun doortocht in 2019 en gezien het aantal shows dat deze kerels reeds in hun benen hebben, is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies hebt gehoord klein, zeeer klein!

De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live in Nederland uitverkocht heeft.  Ze waren ook al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. 

Het zinderende zevental raast al ruim 9 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty! 

 

Voorprogramma: Enchanté

 4 augustus  

 DOMINO

Domino

DOMINO is back! Jarenlang vormden ze een vaste waarde op Muziek aan het Kasteel en we zijn dan ook wat blij om hen dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen.

Deze drie muzikanten hoeven geen podium, ze verkiezen ervoor om samen met en tussen het publiek één groot feest te bouwen!

Donderdag 4 augustus belooft dan ook een avond vol muziek, ambiance en entertainment te worden!

11 augustus  

  SYLVER

Sylver

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van twee miljoen albums. Ze brengen hun grootste hits en zorgen zo voor een spectaculaire live-show waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue zullen passeren.

Verwacht je aan een opzwepende live show met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘Skin’, ‘I Hate You Now’, ‘Love Is An Angel’, ‘Forever in Love’, ‘Foreign Affair’, enz –  aangevuld met een heleboel verbluffende special effects!

Het belooft een avond met een zilveren randje te worden!

 

Voorprogramma: DJ Döge & Serxx

18 augustus  

BAND MARGINAL

Band Marginal

Band Marginal is een coverband die garant staat voor een fantastische rockshow! In de zomer van 2005 (they go waaay back) lopen acht wannabe-rockstar-figuren elkaar toevallig tegen het lijf op de grens van New Malle & Zoersel-City, het rock & roll-epicentrum van de Antwerpse Kempen zeg maar…
Zwaar gefrustreerd na alle rock & roll mislukkingen van de laatste jaren besluiten de heren de krachten te bundelen en voor een nieuwe revelatie in de “scene” te zorgen. En dat lukt! Band Marginal groeit uit tot een heuse party-fun-rock-show-band, beschikt over de nodige muzikale bagage en een open minded instelling. Een zeeeer open minded instelling!

Deze heren maken van elk optreden een feest en zorgen dat niemand stil blijft staan. Rock & roll as it was meant to be & dit overgoten met een stevige portie humor, foute outfits en een podiumact om U tegen te zeggen! Met Band Marginal staat de tent gegarandeerd op zijn kop! Ze staan bekend om van elk optreden een feest te maken!

 

Voorprogramma: Absent Friend

25 augustus  

  SOULBROTHERS

50f3c0ba-8a04-45db-ad03-59f1e05db4c3

Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds) Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) elk podium daveren. Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen.

Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

 

Voorprogramma: The Acoustic Three

NAMIDDAGPROGRAMMA vanaf 13u

     11 augustus   

KINDERNAMIDDAG

Springkasteel

Kinderen kunnen deze dag genieten van een gratis clownsshow van clown Jefke, kindergrime, springkastelen en een kinderdisco! 

En wie weet volgt er nog wel een leuke, gratis traktatie om heerlijk van te smullen! 

     25 augustus   

SENIORENNAMIDDAG

Seniorennamiddag 2017.1

Torsten, Peter Locket en De Melando’s fleuren op donderdag 25 augustus de namiddag van alle aanwezigen op. Samen voorzien ze een prachtig, gevuld programma. 

Naar vaste traditie voorzien wij ook dit jaar opnieuw gratis gebak voor iedereen.