Toegang vanaf 18u30

             19 augustus                           Rik Mercelis + BAND MARGINAL

Dirty Dave, Naughty Nick, Fabian Fötzenficker, Delay Danny, Jimmy Subtone en Valère Vintage. Zes wannabe-rockstar-figuren die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op de grens van New Malle & Zoersel-City, het rock & roll-epicentrum van de Antwerpse Kempen zeg maar…

Zwaar gefrustreerd na alle rock & roll mislukkingen van de laatste jaren besluiten de heren de krachten te bundelen en voor een nieuwe revelatie in “the scene” te zorgen. En dat lukt!

Band Marginal groeit uit tot een heuse party-fun-rock-show-band, beschikt over de nodige muzikale bagage en een open minded instelling. Een zeeeer open minded instelling!

Deze heren maken van elk optreden een feest en zorgen dat niemand stil blijft staan!

Rock & roll as it was meant to be overgoten met een stevige portie humor en foute outfits. Dat dit voor een podiumact zorgt om U tegen te zeggen, bewezen ze reeds op Muziek aan het Kasteel. Wij kijken dan ook erg hard uit naar hun terugkomst!

           26 augustus                             Jorsi + CLEYMANS & VAN GEEL

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken. Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op. Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met CLEYMANS & VAN GEEL.

Hoewel de interne roep naar eigen muziek de laatste jaren steeds luider en luider klonk, was er altijd wel weer een reden om er niet aan toe te geven. Maar in 2020 bracht het duo dan toch hun allereerste album met eigen songs uit. Omdat het tijd werd. En omdat ze er gewoon belachelijk veel zin in hadden.

Hoewel hun debuutalbum in volle “Coronastorm” werd gereleased, stond het na al amper twee weken op nummer 1. Ook hun singles Aan de liefde ten onder, Tijgers en Heimwee deden het opmerkelijk goed in de hitlijsten.

Een mix van eigen nummers en gekende covers zorgt ongetwijfeld voor een tweede onvergetelijke avond op Muziek aan het Kasteel 2021.