Donderdag 27 juli & 10 – 17 – 24 en woensdag 30 augustus vanaf 19u30!

27 JULI

LOREDANA + KATE RYAN

Support act: DJ HANZ

LOREDANA

Met haar passie voor muziek begon Loredana op jonge leeftijd deel te nemen aan zangwedstrijden en tekende ze op zestienjarige leeftijd haar eerste platencontract. Als frontzangeres van 2 Fabiola is ze al 14 jaar een topper in Vlaanderen. Haar Nederlandstalige singles waren dan ook allemaal top 10-hits.

In 2022 behaalde ze de finale van het populaire programma “The Masked Singer”. Dat jaar nam ze samen met Pat Krimson, als 2 Fabiola, ook deel aan “Liefde Voor Muziek”.

In 2023 was ze één van de finalisten van Eurosong 2023 en tekende ze een nieuw platencontract. Haar nieuwe nummers “You Lift Me Up” en “Dream in Colours” passeren ongetwijfeld de revue tijdens haar passage bij Muziek aan het Kasteel! 

 

KATE RYAN

Kate Ryan maakte haar debuut in 2001 met de krachtige dancehit “Scream For More”, waarmee ze de nationale hitlijsten veroverde. Een jaar later volgde haar megahit “Désenchantée”. Sindsdien is ze non-stop bezig met intensief touren, opnemen en uitbrengen van muziek.

Haar grote internationale doorbraak kwam in 2006 toen ze met het nummer “Je T’adore” mocht deelnemen aan het Eurovisiesongfestival.

Met een mix van dance en pop vult ze het podium en haar typische Kate Ryan-touch wordt gekenmerkt door haar vrolijke hits en energieke optredens aangevuld met de nodige portie glitter en glamour.

10 AUGUSTUS

THE FOOLS

Fools - Vierkant zoom

Support act: TEFRENT

Betreed de wereld van sensationeel spektakel met The Fools, sinds 2004 dé garantie voor een onvergetelijke show. Er is geen song, genre of stunt die deze mannen nog niet hebben geprobeerd. Of toch?

Het concept van The Fools is simpel en geniaal tegelijk: hoogwaardig entertainment voor jong en oud. Het publiek wordt meegesleept in een explosieve sneltrein vol diverse hits en tijdloze meezingers, maar dan wel op hun eigen unieke en creatieve wijze.

Deze virtuoze muzikanten rocken stevig terwijl hun charismatische opperfool iedereen energiek laat meezingen van de eerste tot de laatste noot. Elk jaar slagen ze erin om opnieuw verrassend en amusant uit de hoek te komen.

Benieuwd naar wat ze in petto hebben voor hun passage bij Muziek aan het Kasteel? Bereid je voor op een buitengewone avond met THE FOOLS!

17 AUGUSTUS

BART KAËLL

Bart-Kaell-cKevin-Velghe-1000x1250

Support act: TORSTEN

2023 wordt hét feestjaar voor Bart Kaëll, hij staat maar liefst 40 jaar op de planken!

Na al die jaren heeft hij eigenlijk geen introductie meer nodig. Hij heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt met hits als ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ en ‘De Marie-Louise’. Zijn handelsmerk? Pure ambiance! Al 30 jaar stromen zalen en pleinen vol zodra zijn naam op de affiche verschijnt. Hij weet dan ook als geen ander het publiek te betoveren.

In 2019 verraste hij met zijn deelname aan het populaire VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Daar bracht hij prachtige covers van onder andere Laura Tesoro, Kommil Foo en vele anderen.

Speciaal voor dit jubileumjaar gaat Bart Kaëll deze zomer samen met 5 getalenteerde jonge muzikanten op tournee door Vlaanderen voor een reeks adembenemende live shows en hij passeert ook in Malle!

Mis zijn geweldige optreden niet!

24 AUGUSTUS

LAURA TESORO + oski

Support act: JORSI

LAURA TESORO

Laura Tesoro is een multi-getalenteerde artieste die zingen, dansen en acteren moeiteloos combineert. Met haar ervaring in theaters en musicals voelt ze zich helemaal thuis op het podium. Zo schitterde ze als hoofdrolspeelster in de musical Annie naast Marijn Devalck. Daarnaast vertolkte ze rollen in populaire series zoals Witse en Familie.

Later maakte Laura de overstap van musical naar popmuziek. Ze nam deel aan “KetnetPOP 2010” en eindigde op de tweede plaats in “The Voice van Vlaanderen 2014”, waar ze veel indruk maakte.

In de zomer besloot Laura afscheid te nemen van haar rol als Charlotte om zich volledig te kunnen concentreren op haar muzikale carrière. Op haar 18e verjaardag, op 19 augustus 2014, bracht ze haar eerste single ‘Outta Here’ uit, die grijs gedraaid werd op tal van Vlaamse radiozenders.

In 2016 vertegenwoordigde Laura Tesoro België op het Eurovisie Songfestival, waar ze een mooie 10e plaats behaalde. Na dit grote avontuur ging ze de hele zomer op tournee door Vlaanderen. Met haar eigen hits en hedendaagse funky/pop klassiekers brengt ze het publiek gegarandeerd aan het dansen.

In 2019 bracht Laura haar debuutalbum ‘Limits’ uit, waarmee ze een clubtour door Vlaanderen maakte. In 2023 herhaalde ze dit succes na de release van verschillende nieuwe singles zoals ‘Not Easy’ en ‘These Nights’, een samenwerking met OSKI. 

OSKI

Deze 19-jarige artiest bracht zijn eerste singles uit in 2019 en is sindsdien geëvolueerd van een jonge dromer naar een volwassen pop-rapartiest met een duidelijke visie.

Op 9-jarige leeftijd begon hij al met het produceren van dance muziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. In de loop der jaren begon hij elementen uit hip hop, R&B en electro pop te combineren in zijn producties, geïnspireerd door nieuwe muzikale helden zoals Tyler the Creator, The Weeknd en Brockhampton. Gefascineerd door hun benadering van muziek, maakte hij een nieuwe wending in zijn carrière.

OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door een verslavend zelfgeproduceerd geluid te creëren. Met bijna twee miljoen streams op Spotify alleen al, is zijn eerste stap als opnameartiest niet onopgemerkt gebleven bij de radio en media. Terwijl hij eerder als onafhankelijk artiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music.

Met zijn nieuwe EP ‘My Apologies for Falling in Love’ gaat OSKI nog een stap verder en jaagt hij zijn ambities ten volle na: zijn muziek laten horen aan fans over de hele wereld.

Bereid je voor om weggeblazen te worden door zijn grenzeloze talent!

WOENSDAG
30 AUGUSTUS

SCHLAGERAVOND

CHRISTOFF

Christoff zijn carrière begon toen hij op 15-jarige leeftijd deelnam aan de Soundmixshow met het nummer “Voor jou” van zijn grote idool Luc Steeno. Vanaf 1995 is Christoff niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. Met zijn eerste succesvolle nummer ‘Onder de Toren’, wordt de populaire Christoff een begrip in Vlaanderen.
Hij won vier keer de MIA-prijs in de categorie “Vlaams populair” en heeft twee keer de “Annes Vlaamse Muziek Awards” gewonnen als “beste mannelijke artiest-schlager”.
Hij heeft ook verschillende duetten uitgebracht met zijn zus Lindsay en naast zijn solocarrière maakt Christoff sinds 2015 deel uit van het schlagertrio Klubbb3.
Deze ijzersterke live-artiest zorgt ongetwijfeld voor een waanzinnig feest in Malle op donderdag 3 augustus!

YVES SEGERS

Zijn eerste stappen op het podium zette hij reeds in de jaren ’80 maar in ’90 pakt hij, als zanger van de populaire groep TOAST goud met hun bekende hit ‘Ik schreeuw het van de daken”. Ook het album “Twee uur ’s nachts” is een voltreffer en behaalt eveneens die gouden status.

Nadien brengt hij nog verschillende hits uit zoals “Boven op de berg”, “Café De Zwaan” enz.

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Het Schlagerfestival krijgt Yves, met 7 passages op zijn palmares, samen met collega’s Laura Lynn, Bart Kaëll, Willy Sommers, Christoff en De Romeo’s een ster op de Walk of Fame aan de Trixxo Arena in Hasselt.

Geloof het maar: waar Yves komt, is ambiance verzekerd!

PATRICK ONZIA

In de beginjaren van zijn carrière trad hij op als schlagerzanger. In 1991 speelde hij een rol in de serie Drie Mannen onder 1 dak met Ruud De Ridder en Sven De Ridder. In 1994 vertolkte hij de rol van Patrick Bodart in Familie. Sinds 2007 speelt hij vaak mee in producties van Studio 100, onder meer de hoofdrol in Dobus.

Deze zomer heeft hij het heel erg druk. Je vindt hem onder andere in Het Witte Paard in Blankenberge. 

JOHAN VEUGELERS

Sinds 2014 is Johan, na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets (van hun albums gingen meer dan 140 000 exemplaren over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia; inclusief dat van Het Schlagerfestival in Hasselt), solo gegaan en trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest!

Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt.