Muziek aan het Kasteel gaat door in Domein De Renesse – Lierselei 30 2390 Malle.
Het domein ligt in het centrum van Oostmalle.

  • Met de fiets

Vlakbij restaurant Het Koetshuis is een grote, onbewaakte fietsenparking voorzien.

  • Met de bus

Vlakbij het domein is een stelplaats van De Lijn gelegen. Deze ligt op de vlotte verbinding tussen Turnhout en Antwerpen.

Volgende buslijnen stoppen in de nabijheid van het park: 401 / 408 / 409 / 410 / 411 / 413 / 414 / 417 / 419 / 429 / 431 / 440 / 446 / 449 / 607 / 618 / 619 / 629

Voor meer informatie kan u terecht op de website van De Lijn, http://www.delijn.be .

  • Met de wagen

Vanuit richting Antwerpen: neem snelweg E313-E34 richting Luik, Hasselt, Eindhoven en volg daarna de splitsing E34 richting Eindhoven. Sla af aan afrit 20, Zoersel en draai op het einde van de afrit rechts richting Zoersel , rijd dan door het het centrum van Zoersel richting Oostmalle. Vlak voor het grote kruispunt van Oostmalle met lichten, heb je aan je linkerkant het domein de Renesse. Er staat een grote muur rond het domein met in het midden een oprijlaan, die niet echt opvalt.

Vanuit richting Hasselt-Luik: snelweg E313 richting Antwerpen, sla af afrit Massenhoven en draai dan rechts richting Zoersel, rijd dan door het het centrum van Zoersel richting Oostmalle. Vlak voor het grote kruispunt van Oostmalle met lichten, heb je aan je linkerkant het domein de Renesse. Er staat een grote muur rond het domein met in het midden een oprijlaan, die niet echt opvalt.

Vanuit richting Eindhoven-Turnhout: snelweg E34 richting Antwerpen, sla af afrit Oostmalle-Wechelderzande, neem rechts richting Wechelderzande, door het centrum rechtdoor naar Oostmalle of neem de volgende afrit, Zoersel, draai rechts richting Zoersel, rijd dan door het het centrum van Zoersel richting Oostmalle. Vlak voor het grote kruispunt van Oostmalle met lichten, heb je aan je linkerkant het domein de Renesse. Er staat een grote muur rond het domein met in het midden een oprijlaan, die niet echt opvalt.

Parkeerplaatsen voor personen met een parkeerkaart
Bij alle parkings zijn er plaatsen voorbehouden voor personen die beschikken over een parkeerkaart voor personen met een handicap.